← Taldea 2011 08 21-BTT-Tour de Canigó (2etapes)

 
-
-
1.710 m
749 m
0
14
28
55,06 km

Ikusita 1493 aldiz, jaitsita 15 aldiz

Nondik gertu: Valmanya, Languedoc-Roussillon (France)

Un cop realitzada la part pesada d'arrossegar la btt per a baixar fins a Valmanya (lloc interessant per a agafar aigua), reprenem el camí per carretera amb poc trànsit fins al Coll de Palomera, on enllaçem per pista fins al Coll de la Descàrrega (tot passant per la torre de guaita de Vetera). Tot seguit tornem a trobar carretera fins a un desviament passat el desviament al poble de Leca, on pujem per pista (primera part tota d'herba) fins al coll de la Creu de Leca i el Coll de la Rua, on retrobem la estreta carretera que ens portarà de forma ràpida a Prats de Molló.

Kokapenaren inguruko iritzi eta galderak

    Nahi izanez gero edo ibilbide hau