-
-
2.159 m
340 m
0
12
24
48,58 km

Ikusita 497 aldiz, jaitsita 7 aldiz

Nondik gertu: Prades, Région Languedoc-Roussillon (France)

Sortim del Intermarche que hi ha a l’entrada a Prades, a dreta cap a l’esquerra i a la rotonda girem a dreta per agafar la pista que ens portarà al Canigó. Anem pujant camí de “La Sacristie” i “Villerach”, trobarem a uns 10 Km. el “Refugi i la”Font de Mas Malet”, a 5 Km més “Refugi i Font de La Mouline”, a 6,5 Km més el “Ras de Prat Cabrera” amb panoràmiques magnífiques, i ja amb 5 Km més arribem al “Refugi del Cortalets”. Desistim de pujar al “Cim del Canigó” a causa del mal temps i al bar prenem alguns “café au let” i unes galetes caseres fetes per ells.
Recuperades les forces comencem la baixada, al “Ras del Cortalets” agafem “Le Sendier de Sourde”, corriol molt divertit i maco, entremig de bosc de 3 Km. fins a trobar la “Piste de Balaig”. La pista te prohibida la circulació de vehicles per l’estret de via i el mal estat, baixem depresa però amb precaució precisament per l’estat de la pista, a 4 Km, en plena corba trobem un corriol a Esquerra que irem seguint. Aquest corriol d'1,5 Km. son dreceres per evitar les corbes de la pista, ens farà travessar la pista fins a sis cops finalment trobem de nou la pista, fem uns 550 metres fins al “Col de Millères”, aquí agafarem el corriol a dreta de 3 Km. que comença baixant força, passem per devant de la “Mina de Salver”, trobem un punt on arrossegarem les bicis caminant uns 200 m. Seguim fins al Poble de “Taurinya. Ara, queda arribar al cotxe fen 7 Km. de ctra.
És una ruta dura pel desnivell però que compensa de llarg per les vistes magnífiques i els 12 Km de corriols variats, ràpids i talls tècnics. Molt, molt divertida i recomanable.

Kokapenaren inguruko iritzi eta galderak

    Nahi izanez gero edo ibilbide hau