Iraupena  4 ordu 27 minutu

Koordenatuak 2005

Noiz igoa 28 de julio de 2018

Noiz egina julio 2018

-
-
1.124 m
740 m
0
2,8
5,5
11,05 km

Ikusita 406 aldiz, jaitsita 10 aldiz

Nondik gertu: Montseny, Catalunya (España)

Començant a caminar des de Can Gorgs, (cal demanar permís per deixar els cotxes, també els poden deixar al costat de la carretera de les Illes), comencem a baixar anat en direcció de les Illes, a on trobarem la Font de les Naiades, a on agafem la pista de la dreta, en direcció a Sant Marçal, però a l’arribar al Sot del Ridorta, deixem aquesta pista i prenem la pista o camí de la dreta, al cap d’uns minuts trobem la casa del Terrer, continuem fins a la Fabriqueta, El Puig i la font del Puig, seguin de nou la pista que aquí esta en molt bon estat i en pocs minuts arribem a l’Ermita de Sant Marçal, seguin en direcció a la Font Bona, tal com diu el seu nom es de las millors aigües del Montseny, seguin la pista de baixada, trobem el camp Safiguera, continuant fins trobar el Sot del Redorta, des de on prenem un camí a la dreta, Fins arribar al Fitó amb unes vistes precioses, desfem un tros de camí i ens dirigim a Planells de Dalt, Pla del Bosc, (tot aquet tram es força perdedor, cal anar en GPS), deixem el camí, en prenem un a l’esquerra, tot seguit arribem a Can Gorgs, on fem un tastet de formatges de elaboració pròpia, i als cotxes.
cima

El Fitó

El_Fitó
Erlijio-eraikina

Ermita de Sant Marçal

Ermita_de_Sant_Marçal
fuente

Font de les Naiades

Font de les Naiades
fuente

Font Bona

Font Bona
Hondakinak

El Terrers

El Terrers
fuente

La Fabriqueta, el Puig, Font del Puig

La Fabriqueta, el Puig, Font del Puig

Kokapenaren inguruko iritzi eta galderak

    Nahi izanez gero edo ibilbide hau