Iraupena  4 ordu 17 minutu

Koordenatuak 3385

Noiz igoa 12 de marzo de 2015

Noiz egina marzo 2015

-
-
38 m
10 m
0
5,3
11
21,39 km

Ikusita 1062 aldiz, jaitsita 12 aldiz

Nondik gertu: Stratem, Flanders (Belgique)

Op zondag 8 maart, één van de eerste zonnige lentedagen van 2015 organiseerden De Lachende Wandelaars hun '36ste Marsen van Aalter'.

We vertrokken uit het ruime sportpark aan de Lindestraat. Vrijwel onmiddellijk staken we langs Sterrewijk de drukke E40 over en wandelden meteen al een stukje door de velden en langs het opvallende kruisbeeld aan de kruising met de Vijfringenstraat.

Over Schoonberg ging het langs de Vossenholstraat en Wantestraat naar Kruiskerke waar in de Kruiskestraat eeen rustpost was ingericht.
Langs de Bruwaanstraat ging het dan naar en door De Vorte Bossen tot aan de Krommekeerstraat waar we een stukje van de GR129 Brugge-Ronse meepikten oppikten tot aan de Parochieveldbossen en we door het Blekkerbos naar Maria-Aalter stapten voor een tweede rustpauze in een zaaltje aan de Oude Kantschoolstraat.

Door een rustige woonwijk ging het dan naar de Aalterstraat langs de Hooggoedbossen en door het Blekkerbos tot aan de Bollebekstraat, die ons tot langs de E40 voerde en terug naar de Sterrewijk nabij de startplaats.
Waypoint

Autoweg E40

Waypoint

Sterrewijk

Waypoint

Kapel

Waypoint

Schoonberg

Waypoint

Schoonberg

Waypoint

Schoonberg

Waypoint

Schoonberg

Waypoint

Vossenhol

Waypoint

Vossenholstraat

Waypoint

Wantestraat

Waypoint

Langs de Wantestraat

Picnic-a

Kruiskerkestraat

Picnic-a

Oude Kantschoolstraat

Picnic-a

Sporthal Aalter

Sportlaan 6 9880, Aalter, Oost-Vlaanderen, BEL
parquing

Sportlaan Aalter

3 iritzi

 • Ann Dedeyne 02-jul-2016

  kan je ook een route plannen zoals je zelf wilt , downloaden en dan pas stappen, Nu is dit een route die je hebt gestapt met een gps denk ik , zo is er een track ontstaan, en die deel je nu met ons allen. Maar kan het ook andersom????

  Kun je wandelpaden en fietspaden van elkaar onderscheiden wanneer je een route wil uitstippelen en dan pas stappen/fietsen?
  Dit lijkt me ook interessant om te doen
  toch merci voor de fietsroute.
  Ann https://nl.wikiloc.com/routes-outdoor/aalter-kruiskerke-maria-aalter-9060145#wp-9060157/photo-5363674

 • argazkia LucT

  LucT 02-jul-2016

  Dag Ann,
  Ik heb je via privémail een antwoord gestuurd.
  Luc https://nl.wikiloc.com/routes-outdoor/aalter-kruiskerke-maria-aalter-9060145#wp-9060157/photo-5363674

 • argazkia LucT

  LucT 02-sep-2017

  Ik ontving een berichtje dat er op deze wandeling vermoedelijk privé-wegeltjes liggen, die we alleen ter gelegenheid van de tocht mochten betreden.

  Vanaf waypoint 'Kapel' gaat de track ca. 400m door 'Sterrewijk' en dan linksaf naar hoeve 'Schoonberg' aan de Vossenholstraat. Dit stukje zou (deels) privé zijn!

  Wie deze wandeling op eigen houtje maakt, kan dan ook beter de route iets aanpassen: voorbij de kapel, op het einde van Sterrewijk, NIET linksaf maar rechtdoor naar wandelknooppunt 2 en daar linksaf naar wandelknooppunt 99. Halfweg naar knoop 99, aan de Schoonberghoeve, pik je de route van deze wandeling dan weer op.

Nahi izanez gero edo ibilbide hau